Hoe Je Paddo Microdosis Capsules Maakt


Laatst bewerkt :
Gepubliceerd op:
Categorieën : BlogHow-To'sPaddo'sPsychedelica

Paddo Microdosis Capsules


Op zoek naar een onopvallende manier om paddo's in te nemen of naar een effectieve manier om ze te microdoseren? Zoek niet verder, in dit artikel bespreken we de voordelen van het gebruiken van paddo capsules en hoe je ze zelf kunt maken!

Het maken van paddo capsules is een efficiënte en simpele manier om van consistente en gedoseerde hoeveelheden paddo's te genieten zonder dat je iedere keer hoeft af te wegen of de onaangename smaak hoeft te proeven die paddo's soms kunnen hebben.

Alles wat je nodig hebt, zijn een paar lege capsules, een capsule machine, en een koffiemolen (bij voorkeur eentje die je niet meer gebruikt of eentje die je speciaal kunt gebruiken voor het vermalen van je paddo's.)

Het maken van paddo capsules kan zelfs op een vegetarisch-vriendelijke manier, met de vegetarische capsules die nu ook riant verkrijgbaar zijn. 

VOORDELEN VAN HET MAKEN VAN CAPSULES

Er zitten veel voordelen aan het maken van capsules. Het ligt voor de hand dat je er iedere keer ongeveer dezelfde dosis mee kunt innemen en dat je je consumptie veel gemakkelijker kunt sturen. Ook hebben paddo's in poedervorm sneller effect en heb je geen last meer van onaangename smaakjes.

Daarnaast zijn capsules veel minder opvallend dan het dragen van een plastic tasje met gedroogde paddo's; het geeft je meer opties wat betreft het bewaren en consumeren ervan.

Een ander voordeel van het gebruiken van paddo capsules is dat je gemakkelijk kunt microdoseren. Veel anekdotisch bewijs, afkomstig van fans, laat zien dat de effecten van het innemen van kleine hoeveelheden psychedelica zeer positief zijn, waarbij je bewustzijn en zintuigen beter gaan werken, je focus en creativiteit toenemen, je meer energie krijgt, en nog veel meer!

Paddo Microdosis Capsules

Het nadeel van paddo's in capsules is dat ze er niet heel aantrekkelijk uitzien, en in het geval dat ze niet van jou zijn, weet je nooit zeker wat erin zit. We adviseren je om geen paddo capsules te consumeren, tenzij je ze zelf hebt gemaakt, aangezien je poeders niet gemakkelijk van elkaar kunt onderscheiden en je zomaar met iets anders te maken kunt hebben!

HOE JE PADDO CAPSULES MAAKT

Wat je nodig hebt:

• Koffiemolen
• Capsulemaker
• Lege capsules
• Gedroogde paddo's (kweek je eigen)

Instructies:

1. Weeg je paddenstoelen af naar het aantal capsules dat je wilt maken en naar hoeveel je in elke capsule wilt stoppen. Als je bijvoorbeeld 50x0,3g capsules wilt maken, heb je 15g gedroogde paddo's nodig.

2. Doe de paddo's in je koffiemolen (of een kleine blender).

3. Vermaal ze met de koffiemolen of doe de blender aan. Verpulver de paddo's totdat ze een fijne poeder vormen!

4. Doe een helft van de capsules in de capsule maker (de kleinere helft), in iedere opening en sla er geen over. Capsules met maat 00 kunnen gevuld worden met ongeveer 0,5g.

5. Doe de corresponderende halve capsules in de andere helft van je capsule maker of volgens de instructies op het apparaat.

6. Verspreid voorzichtig wat paddo poeder over het onderste gedeelte van de capsule maker.

7. Gebruik een kaartje of creditcard om de poeder te verdelen over de capsules.

8. Stamp de poeder met de bijgeleverde stamper in de capsules. Doe dit met gelijke kracht, maar druk niet te hard zodat de capsules niet breken!

9. Een deel van de poeder zit nu, als het goed is, in de halve capsules.

10. Verspreid de rest van de poeder met je kaartje, zodat de overgebleven lege plekjes van de capsulehelften worden opgevuld.

Paddo Capsule Machine en Capsules

11. Doe de rest van de poeder erbij en herhaal het proces van het voorzichtig verdelen van de poeder.

12. Stamp opnieuw met de stamper, zodat de halve capsules vol raken.

13. Verspreid de poeder opnieuw en herhaal het proces, ook als de halve capsules vol lijken. Heb geduld en probeer geen poeder te verspillen.

14. Veeg de overgebleven poeder naar de zijkant van de capsule maker met je kaartje en veeg alles voorzichtig weg.

15. Druk de bovenkant van de capsule maker (met de andere capsulehelften) op de onderkant met de halve capsules die zijn gevuld met de paddo poeder.

16. Duw het geheel voorzichtig op zijn plek, zodat de boven en onderkant goed op elkaar zitten. Druk het vervolgens naar beneden met de kracht zoals die staat beschreven in de instructies van de capsule maker.

17. Draai de hele box voorzichtig ondersteboven en houd de bodem vast met je vingers.

18. Draai het geheel weer om en houd de box voorzichtig dicht, je wilt niks beschadigen!

19. De capsules moeten er fraai en ongerept uitkomen; ze zijn nu klaar om op te bergen.

20. Bewaar je capsules in een glazen pot met een zakje silicagel om ze goed te houden.

21. Zorg ervoor dat je de deksel goed dichtdraait en de capsules op een veilige plek bewaart, uit de buurt van medicijnen.

Je paddo capsules zijn nu klaar voor gebruik! Je neemt nooit te weinig of te veel met de vaste doses, en je kunt ermee microdoseren voor een klein steuntje in de rug of voor een boost van creativiteit en focus.

We adviseren je om de B+ soort te gebruiken voor het maken van de capsules, aangezien deze gemakkelijk te kweken is en consistente oogsten oplevert. Het is een van onze populairste soorten, en produceert meerdere flushes eersteklas paddo's!

 

         
  Guest Writer  

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Gerelateerde Producten