Muay Thai SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized

(2)

Muay Thai SuperAuto is een van de nieuwste en beste creaties van Flash Auto Seeds. Deze plant legt de lat voor Sativa's wereldwijd iets hoger. Op haar enorme frame tref je lange, witte, harsige toppen aan met een pittig/kruidig aroma en rijke, fruitige ondertonen. Als je haar inhaleert, brengt ze een krachtige geestelijke en lichamelijke stone teweeg die je meeneemt op een exotische trip.

42,00
31,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 31.50
 • Aantal zaden: 3 € 31.50
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Flash Auto Seeds - Muay Thai SuperAuto: Een uiterst potente plant uit exotische landen

Muay Thai SuperAuto is een ware Thaise kampioen en een all-round supersoort. Ze flext haar zeer krachtige en harsige spieren (beter gezegd toppen) zodat iedereen ze kan zien. eenvoudig gezegd, deze feminized plant is absoluut een schoonheid van een plant.

Muay Thai SuperAuto is volledig afgeladen en klaar om toe te slaan, voor een door Sativa gedomineerde wiet deelt ze behoorlijk rake klappen uit. Flash Auto Seeds deden echt hun uiterste best om een soort te creëren die niet alleen maar krachtig is maar ook esthetisch bevredigend. Gelukkig zijn ze daarin geslaagd. Als je haar buiten kweekt, laat ze goed zien waarom ze een kampioen is, ze levert dan namelijk een enorme hoeveelheid hoogkwalitatieve cannabis op. Buitenkwekers kunnen over het algemeen een opbrengst verwachten van 200-400 g/plant.

Een klein hijsje van Muay Thai SuperAuto is genoeg om je enthousiast te maken. Dit witte harswonder geeft een Thai wierookgeur af vermengd met kersen en een beetje citroen. Een ongelooflijk verleidelijke mix op zijn minst.

Muay Thai SuperAuto is absoluut een genot om te kweken, haar lange toppen druipen van de hars en haar dunne bladeren zorgen ervoor dat het trimmen een eitje is. Ze groeit op tot monsterlijke hoogten en komt zelfs boven de drie meter uit. Je kweekt haar het best in de buitenkweek, hoewel kwekers met voldoende ruimte haar ook binnen kunnen kweken. Ze voltooit haar levenscyclus in 95-110 dagen.

Muay Thai SuperAuto is voor degenen die naar wietgenot op zoek zijn. Deze wiet neemt je mee op een psychedelische trip door tijd en ruimte. Tijdens de reis voel je je erg gemotiveerd en loop je over van de creatieve gedachten. Perfect om met vrienden te roken.

Genetica Sativa-dominant
Bloeitijd 95-110 days
THC 19%
CBD 0,7%
Opbrengst Outdoor 200-400 g
Hoogte (Outdoor) 150-300 cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (2)
  (2)
  29/May/2017

  goood
  pro product

  10/May/2016

  GREAT
  Perfect germination, rapid grow , wonderful effect . A little bit expensive but worth it. RECOMMENDED 100%

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Muay Thai SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized
Muay Thai SuperAuto (Flash Auto Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.