Product successfully added to your shopping cart.
Check out

Het roken van Salvia

Meisje rookt Salvia

Salvia bladeren kunnen worden gedroogd en gerookt in een pijp zoals elk ander kruid, maar het werkt niet goed in joints/sigaretten. Daarnaast zijn stormaanstekers op gas het beste om Salvia te roken omdat het extreem warm moet worden voordat het verdampt en in je longen terecht komt. Inhaleer langzaam en diep en weersta de drang om te hoesten zoveel mogelijk, maar treur niet als je een hit uithoest. De vlam moet dicht bij de bladeren komen en in de pijp getrokken worden en aangestoken blijven gedurende de hele hit. Slavia bladeren of rookmixen werken goed in de meeste standaard apparaten, zoals handpijpen, waterpijpen of zelfs shotgun pijpen en zwaartekracht bongs, zolang ze een fatsoenlijk formaat kom hebben.

Houd tijdens het roken iets bij de hand om je pijp op neer te kunnen zetten na de hit, zoals een asbak of een kom die je niet makkelijk om kan stoten. Mensen vergeten voor het roken vaak de impact die een Salvia trip op je kan hebben, waarbij het gemakkelijk is je niet meer bewust te zijn van je omgeving, met inbegrip van hetgeen in je hand. Salvia staat om die reden bekend als een apparaat vernietiger. De trip zal sterk opkomen in de volgende minuut en gestaag aanhouden voor nog eens drie tot tien minuten, afhankelijk van je tolerantie, om vervolgens af te bouwen naar een bijzonder aangenaam nagenieten. De totale duur van de ervaring kan minder dan een half uur bedragen of meer dan een uur.

https://www.zamnesia.nl/salvia/1014-extract-5x.htmlEr zijn ook salvia extracten en met extract versterkte bladeren die zijn gemaakt om te worden gerookt in een pijp of waterpijp. Deze bladeren komen in sterktes van 5x, 10x, 15x, 20x of groter (30x of 40x) en bevatten 5, 10, 15, of 20 keer de Salvinorin A dan een natuurlijk blad. Vaporizers werken bijzonder goed op extract naast gewone Salvia bladeren. Hun meer koele, soepele en heldere rook kan een hit minder sterk laten voelen dan het is en heeft onder gebruikers al eens geleid tot het roken van te veel Salvia. Dit, in combinatie met de kracht, maakt het roken via de vaporizer zo gevoelig als het roken van een extract en grote doseringen en daarom moet een tripsitter aanwezig zijn bij nieuwe gebruikers. Het is nuttig om te weten dat veel vaporizers voor cannabis en tabak niet heet genoeg worden om de actieve ingrediënten in Salvia te verdampen en speciale vaporizers moeten worden gemaakt of aangepast.

Ervaren gebruikers durven soms pure Salvinorine A te verdampen, maar nieuwelingen moeten daar ver vandaan blijven. De doseringen van deze chemische stof variëren van duizenden tot miljoensten van een gram en slechts een verandering van enkele eenheden beïnvloedt de sterkte van de Salvia ervaring. De hoeveelheid stof moet zorgvuldig en nauwkeurig in chemisch evenwicht afgemeten worden; elke dosis kan identiek lijken aan een andere maar een ervaring leveren die sterker was dan verwacht. Helaas, hebben deze professionele weegschalen een prijs vanaf 1000 euro. Een nauwkeurig afgemeten dosis van de chemische stof in bladeren en rookmixen zijn hier een oplossing voor, zodat gebruikers hun vertrouwde routine van het roken van een blad hebben terwijl ze hun exacte Salvinorin dosering tegelijkertijd meten. Dit bespaart de noodzaak van een weegschaal en het risico op een extreme chemische overdosis.

Daniel Siebert heeft de eerste Salvia tinctuur ontwikkeld die op grote schaal beschikbaar is. Sage Godin Emerald Essence wordt oraal ingenomen en gehouden, vergelijkbaar met de quid-methode. De vloeistof laat het tandvlees en slijmvliezen de Salvinorin absorberen. De alcohol die nodig is om een tinctuur te maken, kan een brandend of stekend gevoel in de mond achterlaten, maar dit kan worden verholpen door het tinctuur wat te verdunnen met water. Het alcoholgehalte heeft geen merkbare psychoactieve effecten, het is nodig om het actieve ingrediënt van de Salvia plant op te lossen. De tinctuur van Siebert wordt verkocht in een discrete, professionele verpakking en komt met een druppelaar voor de tinctuur en een extra druppelaar voor water. Gewoonlijk wordt een een-op-een-verhouding van tinctuur met heet of kokend water gecombineerd in bijvoorbeeld een shot glas. Zodra het mengsel in de mond gaat, laat de gebruiker het sudderen op de bodem van de mond. Zorg ervoor dat je het niet doorslikt, maar het laat absorberen door de aderen en weefsels van de tong. De tinctuur wordt meestal net zolang in de mond gehouden als een quid, ongeveer een half uur. Tegen die tijd is je Salvia trip begonnen.

Zamnesia

Salvia en pijpjes