Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Het gebruik van Salvia: Tips & Richtlijnen

Het Gebruik Van Salvia: Tips & Richtlijnen

Medisch en lichamelijk gezien, is Salvia een uiterst veilig geneesmiddel; volledig natuurlijk en door de jaren heen zwaar onderzocht. Gebruikt in een goede omgeving, kan het leiden tot onthullende en geestverruimende ervaringen. Echter, onervaren gebruikers kunnen nog steeds schade oplopen als gevolg van de sterke psychoactieve effecten. Beginners zouden er goed aan doen onderstaande richtlijnen goed door te nemen.

  • Rook NOOIT Salvia op een locatie waar gevaarlijke voorwerpen in de buurt zijn, niet alleen vuurwapens en messen, maar ook scherpe voorwerpen en al het andere wat potentieel gevaar oplevert.  
  • Rook NOOIT Salvia terwijl je nog gaat met de auto gaat deelnemen aan het verkeer. 
  • Plan je Salvia trips ruim van te voren, waarbij je aandacht geeft aan de locatie en het tijdstip van de gebeurtenis. Kies een plek die veilig is en privé, vrij van gevaren (hoogten, open vuur; gebruik gezond verstand), en vrij van alles wat je zou kunnen schaden of afleiden (geen kinderen of huisdieren en houd werk en ergernissen uit de buurt).
  • Plan een passende dosering en beslis vooraf hoe je de Salvia in gaat nemen, of je het nu rookt, inneemt of er iets anders mee doet. 
  • Bereid het gebied goed door voordat je begint; zorg dat je pijp, aansteker, kruid en andere apparatuur (ervan uitgaande dat je rookt) binnen handbereik ligt. Zorg dat je een plek hebt waar je kunt liggen na je hit en een plek om je pijp (of ander rook apparaat) neer te leggen. 
  • Probeer om niet aan de wandel te gaan tijdens je trip, maar probeer om te blijven liggen en je te ontspannen waardoor de visioenen het over kunnen nemen om je te begeleiden door de wereld van Salvia. 
  • Sluit je ogen... ALS je op zoek bent naar sterkere effecten.
  • Dit is misschien wel het belangrijkst: rook met tenminste een andere persoon die in staat is jou te verzorgen tijdens je trip. (Dit is vooral van belang bij hoge doseringen en sterke methoden om Salvia in te nemen, bijvoorbeeld via een vaporizer). Let ook op anderen als ze Salvia roken.  
  • Bespreek het roken met je arts, ongeacht enige schaamte die je zou kunnen voelen, als er een mogelijkheid bestaat van een medische aandoening of als de mogelijkheid bestaat tot enige interactie met Salvia.

 

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.


Salvia producten