Blog
Hoe maak je chocolade aardbeien met cannabis
1 min

Hoe maak je chocolade aardbeien met cannabis

1 min

Geniet van de zachte gloed van de chocolade met kokosolie, de frisse aardbei, gevolgd door de door cannabinoïden aangedreven, psychische opwekking.

Ceasar zou jaloers op je zijn als je in deze smakelijke hapjes bijt. Met de hand druiven en dadels gevoerd krijgen valt in het niet bij deze sappige lekkernijen die altijd populair zijn en super eenvoudig te maken. Dit is een gecombineerde sensorische ervaring. De zachte gloed van de chocolade met kokos, de frisse aardbei, gevolgd door de door cannabinoïden aangedreven opwekking.

BENODIGDHEDEN:

  • Gemiddeld grote kom
  • Gemiddeld grote pan
  • Theedoek
  • Pannenlikker of niet-metalen lepel
  • Bord, bedekt met bakpapier

INGREDIËNTEN:

  • 12 grote, stevige aardbeien, met het kroontje nog zoveel mogelijk intact
  • 250 gram chocoladestukjes, puur of melk naar keuze
  • 2 eetlepels cannabis kokosolie

WERKWIJZE:

Voor 12 aardbeien, ongeveer 2mg THC per aardbei.

1. Breng water aan de kook en laat het op zeer laag vuur sudderen.

2. Plaats alle ingrediënten in een kom en mix het goed door. Plaats de kom op de pan met kokend water. Roer de chocolade, terwijl je de kom vasthoudt met de theedoek zodat je je vingers niet verbrandt. De chocolade zal langzaam smelten en de olie opnemen.

3. Laat staan tot het mengsel iets dikker wordt.

Dip de aardbeien tot hun middel in de chocolade en plaats ze op je bord met bakpapier.

4. Laat de aardbeien in de koelkast opstijven.

Deze chocoladesaus kan ook worden gebruikt voor andere verleidelijke hapjes. Laat het tot een zeer dunne saus smelten en versier er een ijsje mee! Giet 1 liter warme melk in een steelpan voor een decadente, chocolademelk voor het slapengaan.

Deel en geniet ervan.

 

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Headshop Recepten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken