Blog
Hoe Spaceballs te maken
1 min

Hoe Spaceballs te maken

1 min
How To Shroomshop

Degenen die cannabis gebruiken houden er niet altijd van om het te roken. Sommige eten het liever. Hoewel het dan iets langer duurt voordat het effect intreedt, krijg je wel een veel sterker effect dat ook nog eens veel langer duurt.

Eén zo’n snack zijn onze smakelijke space balls. Het is een eenvoudig recept dat cannabisboter als basis gebruikt. Je kunt deze snel maken voor een zoete en smakelijke verwennerij waar je een comfortabele roes van krijgt.

Om ze te maken heb je het volgende nodig:

2 kopjes vaste massa, bijvoorbeeld noten, granola, ontbijtgranen of wat je maar wilt.
2 opscheplepels honing
½ opscheplepel zoete cannabisboter – je kunt cannabisboter op allerlei manieren zoet maken. Enkele van onze favorieten zijn cacaopoeder of pindakaas.
2-4 opscheplepels melk

Om de space balls te maken, meng je de zoete cannabisboter en de honing in een kom totdat het goed gemengd is. Roer de vaste massa er doorheen met een houten lepel. Voeg daarna net voldoende melk toe zodat het mengsel goed vochtig is, maar niet doordrenkt. Vorm balletjes van het mengsel en plaats ze op een bord met niet-plakkend bakpapier. Doe het bord in de koelkast en laat de balletjes afkoelen en hard worden. Nu heb je op ieder moment smakelijke space balls tot je beschikking!

Dit is een zeer makkelijk en veelzijdig recept. Voel je vrij om te experimenteren en ingrediënten toe te voegen of te vervangen door je eigen zoete ingrediënten, totdat je een smaak en consistentie hebt bereikt die je bevalt.


Read more about
How To Shroomshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken