Blog
Rauwe cannabis Fruit Roll-Ups
1 min

Rauwe cannabis Fruit Roll-Ups

1 min

Deze roll-ups zijn volledig natuurlijk, en gemakkelijk te maken met een blender en een oven of food dehydrator.

Ze zijn vegetarisch, gluten-, zuivel- en suikervrij - en bovendien bevatten aardbeien veel vitamine C en anti-inflammatoire anthocyaninen. Daarnaast is kaneel een bron van mangaan, calcium en ijzer, en heeft onderzoek aangetoond dat het consumeren van rauwe cannabis zelfs leidt tot meer genezingseffecten dan het gebruik van gedecarboxyleerde toppen. Een organische, zoete, gezonde en alternatieve traktatie waarover je je bij het eten niet schuldig hoeft te voelen!

INGREDIËNTEN

2 kopjes organische aardbeien (je kunt ook een andere fruitmix gebruiken. Bessen en bananen zijn ook geschikt)
¼ tl kaneel
½ kopje organische cannabis, stengels verwijderd

Gebruik gedecarboxyleerde toppen om je roll-ups psychoactief te maken.

METHODE

1. Meng de vruchten tot een gladde massa. Voeg de kaneel en cannabis toe, en verwerk het verder tot een gelijkmatig mengsel.

2. Spreid je mix over een vel vetvrij papier

3. Plaats het in je voedseldroger op 40°C voor 8-10 uur, of totdat het fruit gedroogd is. Als je een oven gebruikt, plaats het papier dan op een bakplaat en zet de oven op de laagste stand. De tijd varieert per type oven.

4. Als het vel eenmaal afgekoeld is, snijd je het in stroken met een scherp mes en rol je ze op!

Bewaar je fruit roll-ups gekoeld, in een afgesloten bak. Ze zijn uitstekend voor bij het ontbijt, voor in de lunchtrommel, voor wandelingen, en dagjes uit. Je kunt experimenteren met verschillende fruitmengsels voor verschillende smaken. Bessen zijn geschikt, maar ook bananen en appels. Geniet ervan!

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
Headshop Recepten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken