Hoe Kun Je Het Beste Je Buitenteelt Verbergen

Gepubliceerd op:
Categorieën : BlogCannabisCannabis Kweken
Laatst bewerkt :

Buitenteelt Cannabis


Het buiten kweken van cannabis is opwindend en precies zoals Moeder Natuur het bedoeld heeft! Je behaalt echter alleen succes als je het privé en verborgen houdt.

Je teelt verborgen houden is een van de grootste zorgen als het gaat om buiten kweken en zeker guerrilla kweken. Met zorgvuldige planning is echter mogelijk het risico, dat iemand je groene schatjes ontdekt, te minimaliseren.

UIT HET OOG, UIT HET HART

De allereerste maatregel die je kan nemen om cannabis planten te verstoppen, is deze niet te planten waar voorbijgangers deze kunnen zien of ruiken. Dit betekent dat je niet moet planten bij wandelpaden, in delen van je tuin die in het zicht liggen, zoals bij je hek, op een drukke plek of elke andere locatie die de aandacht trekt. Verder is het belangrijk om de juiste cannabis soorten te kiezen, zodat deze minder opvalt.

Als je niet in je tuin kweekt, moet je ook nadenken over hoe verdacht je er zelf uit ziet. Het bos intrekken met een zak compost onder je arm zal er behoorlijk verdacht uitzien. Je moet bijvoorbeeld ook nadenken over waar je je auto parkeert als je een externe locatie bezoekt. Een auto in het midden van nergens ziet er vreemd uit, maar parkeren op een parkeerplaats, naast andere auto's, is al een stuk gewoner.

ACTIEVE CAMOUFLAGE

Een andere, slimme manier om je cannabis te verbergen, is de bloemen van een andere plant eraan te verbinden. Als een voorbijganger de plant ziet, zal hij het waarschijnlijk niet als cannabis herkennen. Natuurlijk kan hij het alsnog herkennen als er goed gekeken wordt, maar voorbijgangers zullen er waarschijnlijk niet over nadenken. Onthoud echter wel dat bloemen na een paar dagen zullen verwelken, dus je zal een constante aanvoer nodig hebben. 

TUSSEN DE BLADEREN

Een andere goede manier om cannabis te verstoppen, is het te kweken tussen gelijk uitziende planten, of hoge planten. Een andere optie om je buitenteelt te verbergen is het gebruik van gezelschapsplanten, zoals zonnebloemen, dille of citroenmelisse. Je kan zelfs cannabis kweken onder het bladerdak van een boom of tussen struiken. Onthoud echter wel dat je cannabis direct zonlicht nodig heeft, dus je moet je planten niet volledig bedekken!

Voorbeelden van goede planten om naast je cannabis te kweken zijn:

  • Bamboe
  • Tomatenplanten
  • Ambrosia
  • Fluweelboom
  • Maïs

Als je van plan bent tussen struiken te kweken, kan het een goed idee zijn een klein, discreet pad uit te hakken naar het midden en dit uit te hollen voor je teelt. Op deze manier heb je een cirkel van struiken die je gehele locatie zal verbergen. Als de struiken dichtbegroeid zijn, zal niemand in het midden kunnen kijken en hopelijk zal ook niemand het kleine pad opmerken. Je kan zelfs maatregelen treffen om het pad te blokkeren en te verbergen.

HOUD JE MOND

Een van de meest voorkomende redenen dat er invallen worden gedaan op een locatie of dat er wordt gestolen, is dat de kweker het zelf aan iemand heeft verteld. Het beste wat je kan doen is nooit aan iemand vertellen waar je kweekt of, nog beter, dat je kweekt. Natuurlijk vertrouw je erop dat je vrienden je niet verraden, maar vertrouw je er ook op dat zij hun mond houden tegen hun vriend/vriendin? Als er wordt geroddeld, kunnen de zaken al snel uit de hand lopen. Als je zelf je mond dichthoudt, heb je minder kans op problemen. Want laten we eerlijk zijn, hoe verleidelijk het ook klinkt om op te scheppen, de oogst zal uiteindelijk voor jou zelf zijn, dus waarom de noodzaak om het anderen te vertellen?

Deze simpele punten zullen er echt aan bijdragen om te verzekeren dat jouw persoonlijke hobby kweek buiten ook echt persoonlijk, privé en verborgen blijft. Speel slim en op veilig!

Guest Writer

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

Ontdek onze schrijvers

Gerelateerde Producten