Blog
Activiteiten Voor Als Je High Bent
2 min

Top 10 Dingen Om Te Doen Als Je High Bent

2 min

Je wordt graag high? Je houdt ervan je horizon te verbreden met wat speciale activiteiten voor stoners? Lees snel verder voor onze Top 10 Dingen om te doen terwijl je high bent!

High worden is iets waar mensen over de hele wereld van genieten. Je kan er zeker van zijn dat op dit moment, iemand vlakbij het aan het worden is (als je het zelf niet bent). Voor de meeste stoners is high zijn een veelzijdige ervaring en er zijn veel leuke activiteiten om te doen die door je toestand worden versterkt.

10 dingen om te doen terwijl je high bent

10. Doe niets

Doen Als Je High Bent: Niets

Ja, het is raar voor een top 10 van dingen om "te doen" te beginnen met "Doe niets", maar serieus, dit is een kunst op zichzelf. Observeer je geest, haal diep adem en ontspan in het moment. Je leeft en je bent stoned.

9. Voel de energie: Dans, doe yoga of mediteer

Doen Als Je High Bent: Dans, Doe Yoga Of Mediteer

Cannabis heeft de neiging de energieën van het lichaam opnieuw af te stellen. Dit geldt niet voor iedere stoner, maar personen met een hoge lichaamsgevoeligheid merken vaak een verhoogd bewustzijn van de energiestromen in het lichaam. Cannabis heeft tenslotte een lange geschiedenis van spiritueel gebruik. Meditatie, ademhalingsoefeningen en yoga kunnen je naar een heel nieuw niveau tillen. En voor de actievelingen: Dans in de stroom…

8. Word een met de muziek

Doen Als Je High Bent: Muziek

Luisteren naar muziek is een klassieker. Wat wij muziek noemen, transformeert ineens naar een driedimensionaal organisme die uit de speakers komt en je mee op reis neemt naar fantastische sferen. Muziek stopt vermaak te zijn, het wordt een levend muzikaal landschap die je geest meevoert. Elke muziek die je leuk vindt zal werken, maar nieuwe muziek heeft de neiging de geest het meest te verbazen. Als je op zoek bent naar nieuwe, elektronische beats, zullen artiesten als Kaminanda en Ott je niet teleurstellen.

7. Jammen

Doen Als Je High Bent: Jammen

Als luisteren naar muziek gewoon niet genoeg is, grijp dan een instrument en ga zelf aan de slag. Het wordt beter naarmate meer mensen meegaan op je avontuur en je zal zelf verder meegevoerd worden, naarmate je zelf meer talent hebt op een instrument. Een djembe is een geweldige manier om tribal te gaan omdat je de slag al snel te pakken hebt.

6. Verdwaal in het bos

Doen Als Je High Bent: Verdwaal In Het Bos

Overdag of 'snachts moeder natuur ontdekken geeft je een "Alice in Wonderland" gevoel. De natuur is al indrukwekkend zonder wiet, maar met je bol in de wolken genieten van een rustgevend meertje of door een zonnig bos wandelen is als een sprookje. Fietsen is ook iets wat dicht in de buurt van vliegen komt.

5. Schilder, teken of schets

Doen Als Je High Bent: Schilder, Teken Of Schets

Dezelfde vonk die je inspireert om te gaan drummen kan ook je creativiteit op canvas laten spatten. Cannabis wordt al eeuwen door artiesten gewaardeerd en staat bekend om het vrijlaten van creatieve inspiratie. Grijp een schetsboek, verf of andere vorm van creatieve hobby en laat het stromen. Nog beter, combineer dit met punt zes en trek erop uit met je schetsboek.

4. Luister naar Terence McKenna

Doen Als Je High Bent: Luister naar Terence McKenna

Als je jezelf filosofisch voelt en wat kosmische inbreng nodig hebt, zal Mc Kenna je niet teleurstellen: "Je moet de gedachte, dat het begrijpen van het universum jouw verantwoordelijkheid is, serieus nemen omdat het enige begrip van het universum dat nuttig voor je is, je eigen begrip is." Als je het hiermee eens bent, zal je blij zijn te horen dat er een oneindige stroom van zijn wijsheid te vinden is op youtube.

3. Zet koffie en krijg dingen gedaan

Doen Als Je High Bent: Zet Koffie En Krijg Dingen Gedaan

Cannabis heeft een imago dat je er lui en lusteloos van wordt. Wiet kan je zeker op de bank krijgen als je veel sterke indica rookt, maar je kan ook een sativa nemen. Een goede sativa zal je natuurlijk stimuleren, maar combineer dit met een kop koffie en je hebt energie om zaken af te handelen. Serieus productief zijn voelt nog beter als je high bent.

2. Rook nog wat meer

Doen Als Je High Bent: Meer Roken

Volgens het gezegde kun je van iets goeds nooit genoeg hebben. Dat geldt misschien niet voor - laten we zeggen - gefrituurde kip, koekjes en ijs. Maar dit gezegde geldt zeker voor de goeie, ouwe groene ganja. Geniet van de perfecte high en laat ze lekker puffen, ontspannen en soepel. Surf vervolgens op de wiet golven totdat het bedtijd is. Gegarandeerd succes met deze Mary Jane Intoxicator.

Ehle Glazen Bong Mary Jane Intoxicator

Bekijk Mary Jane Intoxicator

1. Bedrijf de liefde

Doen Als Je High Bent: Sex

Sex is geweldig. Sex is wonderbaarlijk. En het wordt nog beter als je high bent. Wiet maakt het hele lichaam meer gevoelig, waardoor je nog meer geniet van elke aanraking. Ontdek onze top 5 soorten voor bijzonder erotische avonturen. Stimulatie lijkt meer intens, de tijd gaat trager en van een orgasme kan je van de wereld raken. Zorg ervoor dat je partner ook high is, zodat jullie beiden in dezelfde sfeer hangen. Cannabis kan zelfs je sexleven verbeteren!

Gerelateerd artikel

De Top 10 Dingen Die Je Niet Stoned Moet Doen

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Nieuws Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken