Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Wat Zijn Pen Vaporizers?

Het verdampen van cannabis is altijd al een populaire optie geweest voor diegenen die wel van cannabis willen genieten, maar zonder de giftige en schadelijke chemische stoffen die we kunnen terugvinden in rook. Traditioneel was voor een vaporiseren een groot apparaat nodig, maar met de constante vooruitgang in technologie, zien we de opkomst van de vape pennen.

Een vape pen is, je raadt het al, een draagbare vaporizer in de vorm van een pen. De huidige technologie creëerde een draagbare vaporizer, die klein, efficiënt, eenvoudig te gebruiken en discreet is. De combinatie van deze voordelen heeft geleid tot een explosie in de populariteit van "vaping", omdat cannabis gebruikers nu bijna overal en in elke situatie kunnen roken.

Een van de belangrijkste voordelen van vape pennen is de snelheid waarmee ze klaar zijn voor gebruik. In plaats van 2 minuten wachten tot je verwarmingselement heet genoeg is, zijn de meeste vape pennen klaar voor gebruik in minder dan 5 seconden. Dit maakt ze ideaal om het THC niveau onderweg hoog te houden, als je niet zwaar stoned wil worden, maar er geleidelijk in wil blijven hangen.

Een ander positief punt van vape pennen is het feit dat ze eruit zien als e-sigaretten, dus niemand heeft een reden om zich af te vragen wat je aan het doen bent; en omdat damp wordt geïnhaleerd in plaats van rook, verdwijnt de geur binnen enkele seconden. Alleen personen die dichtbij staan zullen het kort ruiken. Dit houdt in dat het mogelijk is om overdag, gewoon in het zicht, cannabis te verdampen. Hoewel dit een van de belangrijkste redenen is voor de populariteit, is het nog steeds verstandig discreet te werk te gaan, de pennen maken je niet onzichtbaar!

Een vape pen bestaat gewoonlijk uit drie verschillende onderdelen: De batterij, het hitte-element en de vape kamer waar je wiet of concentraat wordt geplaatst.

GERELATEERD ARTIKEL
Top 5 Vaporizers Voor Discreet Gebruik

Op zoek naar een manier om je vaporizer in het openbaar te kunnen gebruiken? Deze fabrikanten hebben speciale producten ontwikkeld om...

Wat kan worden verdampt?

De groeiende trend van vaporiseren onderweg biedt veel keus inzake de producten die kunnen worden gebruikt. Het is mogelijk om een standaard droog kruid te verdampen, maar ook concentraten zoals olie en was. In sommige vaporizers kan je slechts een soort gebruiken, anderen kunnen ze combineren of bieden verwisselbare cartridges voor droog kruid en concentraten.

Droog kruid

Wanneer je pure toppen verdampt, is het mogelijk om een prettige en pure ervaring te krijgen die wedijvert met het roken van een joint. Natuurlijk hangt de ervaring helemaal af van de soort en de kwaliteit, maar over het algemeen is het vaporiseren van cannabis de meest smakelijke en economische manier om van wiet te genieten. Omdat het niet zo sterk is als olie of concentraten, lijkt het ideaal voor dagelijks gebruik van een cannabis vape pen.

Cannabis olie

Cannabis olie is een vloeibaar concentraat van cannabinoïden. Het kan zeer krachtig spul zijn, met een THC niveau van wel 70%, waardoor het veel harder inslaat dan haar gewone gedroogde tegenhanger en dat is precies waarom het zo geliefd is.

Het gebruik van cannabis olie in een vape pen kan soms een knoeiboel worden, omdat het soms lastig is de kamer schoon te maken. Daarom hebben veel pennen wegwerp-cartridges die vrij goedkoop kunnen worden vervangen; een prachtig alternatief voor schoonmaken.

Cannabis was

Was is al jaren op de markt, maar wordt nu pas populair. Net zoals olie, is was een extreem krachtig cannabis concentraat, maar het heeft een andere consistentie. Over het algemeen wordt het gewonnen met butaan (BHO). Net als bij olie, ontbreekt de geur en smaak van natuurlijke marihuana. Het verschil tussen olie en was is, dat de wax kneedbaar is in de handen, waardoor het gemakkelijker te verwerken is.

Zoals je hebt kunnen lezen, bieden vape pennen veelzijdigheid en vrijheid. De discretie en mobiliteit stellen je altijd in staat te genieten van een stiekem trekje van je vrolijke plantje in bijna elke situatie.

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.