ROOR Antikalk

Als je een tijdje je waterpijp gebruikt, dan zul je merken dat de fraaie glans na een aantal rooksessie afneemt. Maar dat betekent niet dat je de bong moet weggooien en een nieuwe moet aanschaffen! Met de Antikalk van ROOR ziet je waterpijp er zonder veel moeite, weer splinternieuw uit. Laat het schoonmaakmiddel zijn werk doen en je heb in no time een bong die er weer als nieuw uitziet.

€ 11,90 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

ROOR - Antikalk: laat je waterpijp weer glanzen

Ziet het glas van je bong er wat wolkig uit, ook na een schoonmaakbeurt? Geen paniek, met deze Antikalk ziet je waterpijp er bij je volgende rooksessie weer splinternieuw uit. Dit schoonmaakmiddel is ontwikkeld door ROOR, een bedrijf dat bekendstaat om zijn glazen waterpijpen. Met dit eersteklas middel verwijder je kalkresten in een mum van tijd.

De Antikalk is perfect voor alledaags onderhoud, maar ook voor een sporadische, grondige schoonmaakbeurt. We weten allemaal dat schoonmaken behoorlijk veel tijd kost, en daarom stellen we het maar al te graag uit. Maar met deze Antikalk is het een snel en simpel klusje. Je bent klaar voor je er erg in hebt!

Je hebt alleen wat warm water nodig en de Antikalk doet de rest. Na het schoonmaken en afdrogen is je waterpijp weer helemaal klaar voor de volgende rooksessie. Denk dus niet te snel dat je bong aan vervanging toe is, maar probeer deze Antikalk om hem nieuw leven in te blazen.

Let op: de Antikalk kun je niet combineren met andere schoonmaakmiddelen, zoals de ROOR Bong Cleaner. Gebruik dus het ene of het andere middel voor het schoonmaken van je bong.

ROOR Antikalk Product Informatie
Hoeveelheid 250ml

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
ROOR Antikalk
ROOR Antikalk
Je bezoekt onze Nederlandse website.