ROOR Bong Reiniger

(1)

Maak het schoonmaken eenvoudig met Bong Reiniger van ROOR. Met dit makkelijk te gebruiken schoonmaakproduct ziet je waterpijp er in een handomdraai weer glanzend uit. Mix het met een beetje warm water en laat de magie zijn werk doen. Het verwijdert alle achtergebleven restjes na een rooksessie en eventuele kalkaanslag uit je bong. Ideaal voor regelmatig onderhoud en reiniging.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

ROOR - Bong Reiniger: makkelijk je waterpijp reinigen

Zoek je een snelle en makkelijke manier om je waterpijp weer glanzend schoon te krijgen? Dan moet je Bong Reiniger van ROOR hebben. ROOR is een bedrijf dat bekend staat om de uitstekende pijpjes, grinders en accessoires. Maar nu heeft het team ook een geweldig, hoogwaardig product ontwikkeld om je bong grondig schoon te maken.

Bong Reiniger rekent af met alle hardnekkige vlekken en restjes. Het verwijdert zelfs achtergebleven kalkaanslag. In tegenstelling tot andere schoonmaakmiddelen hoef je met dit spul niet hard te schrobben. Je hebt ook geen grof gereedschap nodig om je bong er weer gloednieuw uit te laten zien.

We weten dat schoonmaken in het beste geval een onaangename, langdurige en saaie klus is. Gelukkig maakt de Bong Reiniger het hele proces moeiteloos en gemakkelijk. Een flesje bevat 250ml. Meng simpelweg een kleine scheut met wat warm water en dit reinigingsmiddel doet zijn werk binnen enkele seconden. Het zal je verrassen hoe snel je weer klaar bent.

Houd er rekening mee dat je Bong Reiniger niet moet mixen met andere schoonmaakmiddelen, zoals ROOR Antikalk. Gebruik dus een van de twee bij het poetsen van je bong.

ROOR Bong Reiniger Product Informatie
Hoeveelheid 250ml

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  29/Nov/2022

  baba zeug
  baba zeug aber für große bongs lohnt es sich schmandweg zu holen da dieses product ungefähr dann bloß 2 3 monate hält wenn man 1x die woche reinigt.

  E. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
ROOR Bong Reiniger
ROOR Bong Reiniger