E-njoint (3-in-1) draagbare vaporizer

(2)

De E-njoint 3-in-1 draagbare vaporizer is de eerste jointvaporizer voor droge kruiden, wax of olie. Het is simpel met één knop te bedienen en heeft drie microprocessor-gecontroleerde temperaturen. Het bevat een uitgebreide set accessoires: een reisaccu, autoadapter, stroomadapter en meer. De E-njoint 3-in-1 biedt je een echte jointervaring en een pure, schone manier om van je kruid te genieten!

129,95 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

This vaporizer can be used with:

Checked_yesHerbs Check_YesConcentrates Check_Yes Resins Check_NoE-liquids


E-njoint 3-in-1 Draagbare Vaporizer: Geweldige Joint-Rookervaring Zonder Rook

Geniet van cannabis zoals het bedoeld is – in een kegelvorm – met de E-njoint 3-in-1 draagbare vaporizer! Deze vaporizer in de vorm van een joint geeft je de echte jointervaring zonder de nadelen van rook. Geen schadelijke stoffen, geen vlammen, geen teer en geen vieze rook maar wel de puurste en schoonste manier om je dosis THC- en CBD-heerlijkheid te krijgen! De E-njoint 3-in-1 is geschikt voor droge kruiden, wax of olie.

De E-njoint 3-in-1 draagbare vaporizer heeft niet alleen een mooi ontwerp. Het is dankzij de simpele bediening met één knop ook heel gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik. Een paar keer klikken is alles wat nodig is om de vaporizer aan te zetten en de gewenste temperatuur te kiezen. Een stijlvol rood indicatielampje geeft de E-njoint extra coole look in het donker.

De vaporizer heeft een microprocessor-gecontroleerd verwarmingselement en drie verschillende temperatuurinstellingen voor een optimale verdampervaring. De warmtekamer is zo ver mogelijk van de uitgang geplaatst, zodat de damp af kan koelen voor een soepelere en koelere damp.

EEN VAN DE COMPLEETSTE DRAAGBARE VAPORIZERS OP DE MARKT

De E-njoint 3-in-1 draagbare vaporizer wordt, in tegenstelling tot veel andere draagbare vaporizers, geleverd met talloze handige accessoires. De set bevat twee mandjes voor droge kruiden, twee mandjes voor wax en twee mandjes voor olie-extracten. Een stroomadapter en USB-laadkabel, auto-adapter, een extra filter/mondstuk, een schoonmaakborsteltje, een metalen aandrukker, pincet en een schoonmaakhaak zijn ook bijgevoegd. Je krijgt ook een 2600mAH reisaccu die ook gebruikt kan worden als zaklamp, sleutelkoord en handleiding.

Type Draagbaar

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  02/Jan/2019

  Sympa
  Redoutablement efficace... Livré dans un coffret plutôt complet... Un seul bémol, une autonomie réduite...

  10/May/2017

  Joint mal anders....besser
  Ganz wunderbares Teil. Hübsch anzuschauen, liegt gut in der Hand. Super Erlebnis, Cannabis zu konsumieren.....ohne den schädlichen Tabak im ursprünglichen Joint. Also eine perfekte Alternative für Nichtraucher. Einziges Manko ( ich bitte dringend um Abhilfe ) : Das Video ist niederländisch gesprochen. Bitte dies wenigstens in Englisch anbieten. Und die Betriebsanleitung ist zwar in Englisch, aber missverständlich bezüglich ein paar wichtiger Bedienungsdetails. Wäre schön, wenn es diese schriftliche Anleitung auch in Deutsch gäbe !! Damit der E-njoint auch wirklich 100% korrekt bedient und genutzt werden kann. Dazu ist er zu teuer, um seine Lebensdauer ggf. wegen Bedienfehlern unnötig zu verkürzen oder gar die kostbare Ladung zu "verlieren" durch zu hohe Temperatur oder Haltungsfehler. Danke. Fazit : Hervorragender Verdampfer......

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
E-njoint (3-in-1) draagbare vaporizer
E-njoint (3-in-1) draagbare vaporizer
E-njoint (3-in-1) draagbare vaporizer
E-njoint (3-in-1) draagbare vaporizer