Arizer Glass Tuff Bowl

(4)

De Arizer Glass Tuff Bowl is gemaakt van dezelfde hoge kwaliteit borosilicaatglas als de Cyclone kom, maar deze versie is vrijwel onbreekbaar. Hij is bedekt met zeer slagvast materiaal, dat de duurzaamheid verdubbelt en het externe warmteverlies minimaliseert. Past op bijna elke vaporizer met een glas-op-glas verwarmingselement. Uiteraard van de originele fabrikant!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Geschikt voor:

Arizer Glass Tuff Bowl Product Informatie
Voor Vaporizer Arizer Extreme Q, Arizer XQ2, Arizer V-Tower
Merk Arizer
Reviews (4)
  (4)
  View all reviews
  26/Jun/2022

  Grande idea!
  il BRACIERE IN VETRO ARIZER TUFF è davvero una comodità soprattutto quando non sei propriamente lucido per maneggiare fragili oggetti di vetro molto caldo. Con questo rivestimento non avrete problemi se vi cade. Stay High!

  M. T.
  13/Sep/2021

  Fijn opzetstuk
  Dit opzetstuk functioneert naar behoren, past goed en ziet er netjes uit. Na de eerste val bleef deze tenminste wel heel ipv kapot te vallen.

  A. V.
  21/Jul/2021

  Arizer tuff bowl
  Works well for me

  G. H.
  31/Mar/2021

  Belachelijk kwetsbaar!
  Onlangs deze bowl als vervanging gekocht voor het originele, welke jaren is meegegaan. Een paar weken later en de "onbreekbare" bowl barst in vele kleine stukjes na een val van 20cm! Ik ben enorm teleurgesteld, dit was de extra kost niet waard. English: This is not worth the price, very poor quality. Shatters after a small drop ( slightly less than 20cm).

  B. M.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Arizer Glass Tuff Bowl
Arizer Glass Tuff Bowl