Vaporfection viVape 2

De viVape 2™ van Vaporfection is op bepaalde punten beter dan andere vaporizers. Hij maakt gebruik van een verbeterd glas-op-glas verwarmingselement, een touchscreen LCD control en enkele andere nieuwe snufjes.

297,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Kleur: Zwart€ 297.50
 • Kleur: Wit € 297.50
 • Kleur: Zwart € 297.50
 
- +
 

Overzicht van alle productcombinaties:
Kleur: Zwart € 297.50 Uit het assortiment
Kleur: Wit € 297.50 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

 Deze vaporizer kan gebruikt worden met:

 Checked_yesKruiden         Check_NoConcentraten   Check_No Resins   Check_NoE-liquids  

 


VIVAPE 2 IS HET SNELSTE EN STILSTE TOEDIENINGSSYSTEEM DAT ER BESTAAT.

viVape 2™ is een nieuwe, innovatieve, in de VS gemaakte vaporizer, die gebruik maakt van een laboratoriumwaardig glas-op-glas verwarmingselement en extractiekamer. De gepatenteerde Vapor Glass™ technologie houdt beide delen precies op hun plaats, zorgt voor een zeer effectieve hitte-/luchtstroom en vermijdt verontreiniging van de kruidendamp.

De viVape 2™ kan zowel gebruikt worden met een ballon- als met een slangsysteem en staat op de markt bekend als het snelste en stilste verdampingssysteem. De viVape 2™ maakt gebruik van een door een microprocessor gecontroleerde technologie om de temperatuur te regelen en is uitgerust met een automatische uitschakel- en afkoelfunctie. De viVape 2™ wordt met een touchscreen bediend en bereikt verrassend snel de gewenste temperatuur.

HOE DE VIVAPE 2 TE GEBRUIKEN

Eerst dien je het slangetje aan te sluiten zoals beschreven in de bijgevoegde handleiding. Sluit dan de viVape 2™ aan op een 110/240 Volt krachtbron (je hebt eventueel een universele outlet adapter nodig). Het touchscreen zal nu oplichten. Dit betekent dat de vaporizer klaar is voor gebruik. Druk nu op de ON knop op het display en de timer zal op de display worden weergegeven; stel hem met behulp van de +/- knoppen in op de standaard uitschakeltijd (instelbaar in stappen van 15 minuten) en druk op SET wanneer je klaar bent. Kies nu je gewenste gebruiksmodus (hiermee wordt het slangetje/buisje bedoeld) op de display en de geselecteerde tab zal groen oplichten. De viVape 2™ zal nu snel opwarmen tot de standaardtemperatuur van 163°C. Zodra deze temperatuur bereikt is, zal de op de display aangeven temperatuur groen worden en het blauwe lichtje in het glazen compartiment zal aan gaan. Dit betekent dat de vaporizer nu klaar is voor gebruik. Vul ondertussen moet het vulcompartiment met jouw favoriete mix. Nu ben je klaar om het verbindingsstukje van het vulcompartiment op de viVape 2™ aan te sluiten en de genieten van je eerste gevaporiseerde blow.

EIGENSCHAPPEN VAN DE VIVAPE 2 VAPORIZER

warmt snel op
Vapor Glass™ technologie
Vapor Glass™ temperatuurregulatie
Vapor Glass™ verbeterd touchscreen
Glas uit de professionele medische praktijk
handleiding
beschikbaar in zwart en wit

VIDEO

Type Desktop
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Vaporfection viVape 2
Vaporfection viVape 2
Vaporfection viVape 2
Vaporfection viVape 2