PUFFiT-X

(1)

De mensen bij de ontwikkelingsafdeling van Discreet Vape hebben overuren gemaakt en kwamen uiteindelijk op de proppen met 's werelds eerste draagbare vaporizer met geforceerde lucht- en convectieverwarming - de PUFFiT-X. Doordat hij eruit ziet als een astma-inhalator kan hij overal waar je bent zeer discreet gebruikt worden. Geen gas of aansteker nodig - oplaadbaar met USB.

159,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Kleur: Groen€ 159.00
 • Kleur: Grijs € 159.00
 • Kleur: Groen € 159.00
 • Kleur: Paars € 159.00
 
- +
 

Overzicht van alle productcombinaties:
Kleur: Groen € 159.00 Uit het assortiment
Kleur: Grijs € 159.00 Uit het assortiment
Kleur: Paars € 159.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Deze vaporizer kan gebruikt worden met:

Checked_yesKruiden Check_NoConcentraten Check_No Resins Check_NoE-liquids


PUFFiT-X is 's werelds eerste draagbare vaporizer met geforceerde lucht- en convectieverwarming. Het handige design van een astma-inhalator zorgt ervoor dat je hem overal zeer discreet kunt gebruiken. Je hebt geen aansteker of gas nodig om hem te gebruiken - hij is oplaadbaar met een USB- en AC-adapter. Met deze vaporizer van de nieuwste generatie kun je zeer discreet, stil en veilig vaporiseren. De PUFFiT-X wordt digitaal aangestuurd en maakt gebruik van temperatuursensoren voor een uiterst nauwkeurige instelling van de temperatuur.

De PUFFiT-X is heel eenvoudig te gebruiken: Draai het aluminium dopje eraf en vul de verwarmingsholte met goed vermalen kruiden (gebruik IN GEEN GEVAL vloeistoffen). Stel nu de temperatuur in door aan de draaiknop aan de onderkant te draaien. Druk dan 2 seconden lang op de bovenkant om het verwarmingselement te activeren. Het LED-lampje zal nu rood worden, dit betekent dat het verwarmingselement is opgewarmd. Afhankelijk van de soort mix die je gebruikt, duurt het 20-30 seconden voordat je de eerste hijs kunt nemen.

De temperatuur kan worden ingesteld tussen 120°C en 220°C - voor meer informatie kijk je in de handleiding. De PUFFiT-X heeft een ingebouwd temperatuurgeheugen en een 90 seconden automatische uitschakelfunctie.

De PUFFiT-X vaporizer heeft wasbare en vervangbare mondstukken die gemaakt zijn van polypropyleen van voedselklassekwaliteit, en dit zorgt voor een maximale hygiëne als hij in de rondte gaat.

Hou je PUFFiT-X schoon! Voor de beste ervaring maak je hem na ieder gebruik schoon. Een stukje katoen met een beetje alcohol werkt uitstekend - gebruik GEEN water! Gebruik nooit harde en/of puntige voorwerpen om het gaasje te verwijderen of om hem schoon te maken.

Afmetingen: 8,75 x 2,9 cm

Inhoud:
1 PUFFiT-X draagbare vaporizer
1 Siliconen hitteschild
1 USB-oplader
1 AC-adapter
1 Draagtasje van neopreen
1 Pookje
1 Schoonmaak- en aanstampinstrumentje
4 Extra gaasjes
3 Extra mondstukken
1 Oplader

Garantie:

De PUFFiT-X heeft een fabrieksgarantie van 1 jaar, mits hij normaal gebruikt wordt. De batterij heeft een beperkte garantie van 90 dagen.

Type Draagbaar
Reviews (1)
  (1)
  24/Mar/2017

  Mala conexión miniusb
  Hace poco más de un año que compré un puffit, y hace tiempo que el cable de carga empezó a funcionar mal y ahora no funcionar nada. He comprado un cargador universal y sigue sin funcionar, imagino que porque lo que está mal es el puerto. En fin, que mucha pasta para durar tan poco tiempo.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
PUFFiT-X
PUFFiT-X
PUFFiT-X
PUFFiT-X
PUFFiT-X
PUFFiT-X
PUFFiT-X
PUFFiT-X
PUFFiT-X
PUFFiT-X
PUFFiT-X
PUFFiT-X