Boundless CF 710

De CF710 onderstreept de toewijding van Boundless om je te voorzien van de beste vaping ervaring met de nieuwste technologie. Deze dab-vaporizer heeft verwisselbare verhittingspunten geschikt voor ieder individu. Druk 3 keer op de power-knop en de automatische piloot doet in 15 seconden zijn werk. Houd de knop ingedrukt als je een grote hijs wilt nemen.

79,95 incl. Btw
Uit het assortiment

Kleur: Zwart€ 79.95
 • Kleur: Zilver € 59.95
 • Kleur: Zwart € 79.95
 
- +
 

Overzicht van alle productcombinaties:
Kleur: Zwart € 79.95 Uit het assortiment
Kleur: Zilver € 59.95 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

 Deze vaporizer kan gebruikt worden met:

 Checked_NoKruiden         Check_YesConcentraten  Check_No Resins  Check_NoE-liquids  

 


Vul de draagbare vaporizer met een fraaie spiraal van kwarts. Verhit de CF710. Inhaleer. Zo simpel is het.

De tweeledige spiraal van kwarts voorziet je van langzame, warme en super lekkere trekjes en een bijna onzichtbare exhalatie. Je kunt volop genieten van het smaakprofiel van de cannabis plant. De schroefdop houdt alles goed beschermd. De lange batterijduur en micro usb oplader zullen vooral de dabber die veel onderweg is, aanspreken.

De spiraal met titanium clapton omhulsel werkt als een gelijkmatig verhitte spijker. Houd de aan-en-uit-knop ingedrukt voor een snelle opwarming, waarbij een prachtige hoeveelheid aan dikke damp ontstaat. Een zeer genereuze long-vullende, cannabinoïde rijke damp, gevolgd door een pyroclastische uitademing, zorgt ervoor dat je die wasachtige schoonheid tot in je hersenen voelt.

Nauwkeurig en met zorg ontworpen, heeft de CF710 een stevigere constructie dan zijn soortgenoten. In tegenstelling tot schrielere soorten, kan hij tegen een stootje in je zak of op een tegelvloer vallen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over schade. Met de lange levensduur van de 900mAh batterij kan hij zelfs het gebruik van de chronische was liefhebber aan. De CF710 is efficiënt, krachtig en draagbaar en kan zonder gedoe worden gebruikt. Gemakkelijk in gebruik; verspreid simpelweg je gekozen substantie over het was oppervlak en inhaleer. Het efficiënte damppad verzamelt iedere vape verbinding en brengt deze rechtstreeks naar jou.

Brand Boundless
Type Draagbaar
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Boundless CF 710
Boundless CF 710
Boundless CF 710
Boundless CF 710
Boundless CF 710
Boundless CF 710
Boundless CF 710
Boundless CF 710