Pipe Stix (Higher Standards)

(4)

De Pipe Stix van Higher Standards zijn het ideale twee-in-één gereedschap dat speciaal is ontwikkeld voor pijpen en andere rookwaren. Ze hebben een pijlvormige katoenen top, waardoor ze niet in je pijp blijven hangen. De platte zijde van de Pipe Stix is perfect om gruis te verwijderen. Gemaakt van zacht, hoogwaardig katoen en optimaal voor kwetsbare oppervlakken.
Inhoud: 60 Pipe Stix.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie
Reviews (4)
  (4)
  View all reviews
  18/Aug/2021

  Stokje zelf extra handig
  Gebruik omgedraaid het stokje ook om te krabben na het weken van het PAX 3 concentraten inzetstuk in schoonmaakalcohol voor de, ondanks de vape wool, overgebleven stukjes hash. Steeds een stukje afbreken zorgt voor veel schraapmogelijkheden zonder het maken van krassen. Nalopen met de top in de alcohol maakt het allemaal zo goed als nieuw.

  S. C.
  17/Aug/2020

  Tiges nettoyage
  Très pratique pour le nettoyage Merci

  M. G.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Pipe Stix (Higher Standards)
Pipe Stix (Higher Standards)