Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Cannabis Kweekgids

Cannabis Kweekgids

Welkom in de Cannabis Kweekgids van Zamnesia. Of je nu een beginner bent in het kweken, reeds een idee hebt van de basis, of jezelf als veteraan beschouwt; onze gids kan je helpen bij al je groene activiteiten. We bespreken alles, van de basis tot speciale technieken en bieden je tips en trucs die door professionals worden gebruikt. Je vindt hier alles wat je moet weten!

Disclaimer: We promoten geen illegale activiteiten. Deze gids is bedoeld voor personen met academische interesse, of personen die in een gedeelte van de wereld wonen waar het kweken van cannabis legaal of gedecriminaliseerd is.

Deel 1: Algemene Informatie

Deel een van de Zamnesia Cannabis Kweekgids biedt een uitgebreide hoeveelheid algemene informatie, die van pas komt voordat je een zaadje in de grond stopt. We bespreken onderwerpen als de levenscyclus van cannabis, de verschillende types, het verschil tussen standaard en gefeminiseerde zaadjes en het belang van het selecteren van een goede zadenbank. We bespreken ook de vele factoren die je moet overwegen voordat je besluit te beginnen, zoals binnen- versus buitenteelt, het selecteren van een ruimte, beveiliging en veiligheid.

Lees verder


 

Deel 2: Teelt - De hoofdzaken

Het is tijd om te beginnen met kweken! Deel 2 van de Zamnesia Cannabis Kweekgids heeft betrekking op alles wat je moet weten om je plantjes van zaadje tot oogst te verzorgen. Hieronder valt informatie over het ontkiemen van zaden, het transplanteren van cannabis, het verzorgen van je cannabis tijdens de vegetatieve groeifase en bloeifase, het maken van klonen, het oogsten en uitharden van je toppen, maar ook de meer specifieke details van de binnen- en buitenteelt.

Lees verder


 

A) Binnen

In het gedeelte over de binnenteelt worden alle onderwerpen behandeld over het opzetten en draaien van een kweekruimte binnen. We vermelden wat je nodig hebt, waaronder (maar niet uitsluitend) verlichting, ventilatie, potten, geur controle en ventilatoren, maar ook de praktische kant van het verzorgen van je cannabis, zoals de bodem, voedingsschema's, lichtschema's, vochtigheid, temperatuur en de vele andere aspecten van een succesvolle binnenteelt.

Lees verder


 

B) Buiten

Zoals de naam al suggereert, bespreken we in het onderwerp Buiten de afwegingen, voorbereidingen en zorg die nodig is om succesvol cannabis te kweken in de openlucht. We dekken de hele lading, of het nu gaat om je eigen achtertuin of een guerrilla kweek in het bos. Hier vallen onderwerpen onder als het voorbereiden van je bodem, het zorgen voor voldoende licht, watervoorziening, de impact van frisse lucht en nog veel meer.

Lees verder


 

Deel 3: Technieken voor gevorderden en het oplossen van problemen

Nu je de basis onder de knie hebt, ben je al goed op weg een succesvolle kweker te worden. Maar hoewel de basis van het kweken van cannabis eenvoudig te leren is, kan er altijd nog wat nieuws worden geleerd. Met dit in gedachte, wordt het tijd om over te stappen op de meer gevorderde technieken van de cannabisteelt, waarmee je je oogst kan maximaliseren. In dit gedeelte vind je informatie over kweken met hydroponics, SCROG- en SOG-technieken, snoeien, trimmen en vele andere manieren om het meeste uit je groene godinnen te halen. We geven ook informatie over hoe je tekorten, ziektes en plagen kan herkennen en hoe je ermee afrekent.

Lees verder


 

Deel 4: Cannabinoïden, Terpenen & Plantenwetenschap

Deel 4 van onze Zamnesia Kweekgids is ontworpen om jou meer informatie te verschaffen over de wetenschap en scheikunde achter je groene wonder. We behandelen bijvoorbeeld THC, CBD, de overige stoffen in cannabis en vele andere hoogstandjes, die een wereldwijde cannabis revolutie hebben veroorzaakt.

Lees verder

 

Zamnesia

Beste zaden