Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Wiet kweken binnen

In dit gedeelte gaan we echt aan de slag met de binnenteelt, waaronder de zaken waar je rekening mee moet houden als je je vaardigheden als een binnenkweker wil verbeteren.

Er is zoveel te leren als het gaat om de binnenteelt. Met onze artikelen krijg je meer informatie over onmisbare uitrusting, zoals verlichting, ventilatie en geurcontrole; de eisen van je cannabisplanten, zoals temperatuur, water, voeding, pH, vochtigheid en koolstofdioxide; maar ook manieren om de efficiëntie van je kweek te verbeteren, zoals de optimale afstand van je verlichting en speciaal afgestelde controle. We leggen zelfs uit wat de effecten van de potmaat zijn op je cannabis!

Of je nu je voedingsschema's wil bijwerken, de eisen voor verlichting nog even wil doornemen of wil leren hoe je een plant doorspoelt; je vindt alles wat je moet weten over de binnenteelt hier!

We raden ook aan het gedeelte over buiten kweken even snel door te lezen. Hoewel het misschien niet direct van toepassing is, kijken we wel naar diverse aspecten die invloed kunnen hebben op de ontwikkeling van je cannabis en je vindt wellicht wat extra tips die je kan toepassen in je kweekruimte. We gaan bijvoorbeeld dieper in op de effecten die bacteriën en schimmels spelen in de buitenteelt en die, wanneer goed uitgevoerd, mogelijk de effectiviteit van een binnenteelt kunnen verhogen.

 

Terug naar Cannabis kweekgids

Terug naar binnen wiet kwekenBeste zaden voor binnen